DSC00001.JPG(01.11.2008) Endelig hadde regnet sluppet taket etter en laaang periode med dårlig hoppevær. Jeg kjørte fra Ålesund tidlig lørdag morgen, Willy ringte bekymret fra Dyrkorn mens jeg stod og ventet på fergen på Magerholm, Marius jeg tror det er for mye vind i dag, her blåser det mye! Hæ, her er det jo vindstille, ikke et vindpust så i dag blir det garantert hopping, no stress.

Jeg hentet Willy på fergekaien i Stranda, der var det heller ikke så mye vind. Videre kjørte vi til Hellesylt med to store glis! Ingen av oss hadde vært her før så det ble gått lange ”omveier” Det var kommet litt nysnø i dalen, dette økte på etter hvert som vi kom opp i høyden. Nysnø og steinur har vi i hvert fall funnet ut er en dårlig kombinasjon :) Det er på sett og vis ikke så dumt å sjekke kartet heller, det har vi erfart opptil flere ganger tidligere.

Da vi nærmet oss toppen begynte mobilen til Willy å ringe uavbrutt, det satt fire stykker i en bil under fjellveggen som skulle plukke med seg Willy og kjøre videre til Stryn for å feire en 50 – års dag. Planen var jo at vi skulle lande klokken to, nå var den tre og vi var ennå ikke på exit. Etter en god time stod vi på exit og så på hverandre, pokker dette blir det ikke noe hopping av, her blåser det jo høy og hatt. Etter en liten stund fant vi ut at det kom nok neppe til å stilne de første dagene, det var stiv kuling i kastene, dette burde vi eller rettere sagt jeg, ha innsett tidligere på dagen for Willy hadde jo det. Joda, da ringer det hos Willy igjen, kommer dere snart eller? Vi er altfor seine til bursdagsfeiringen!

Tre timer og femten minutter på overtid var vi nede igjen. Tror du det ble en dyr kveld for Willy eller? Ikke billig å kjøpe seg god karma etter denne episoden.