Eresfjord (Eikesdalen)

eresfjordEventyrdalen nord for Romsdal er en komplett lekegrind for store og små som liker å være ute. Her vender vi alltid tilbake, og foreløpig siste turen var Kr. Himmelfartshelgen 2011.

 

 

 

 

 

 

(02.06.-05.06.2011) To år siden sist vi var her på klatretur. Denne gangen med enda flere barn og litt dårligere vær enn den fantastiske helgen for to år siden. MEN vi fikk oppleve masse fint for det, fra enda en tur på Balansekoden, til cragging på Håhammaren, fjøstur og basehopp fra Goksøyra. Og masse god mat....

Takk til Karianne Gjelsvik som har tatt bilde nr. 1-10!

 

05(29.05.-01.06.09) Endelig fikk vi til en aldri så liten klatretur! Pinseturen gikk til nydelige Eresfjord og svamekkaet der. Godt vær og godt selskap gjorde dette til en super helg.

Vi leide en hytte som lå i begynnelsen av Eikesdalsvannet, helt ned i vannkanten. Kjempefin utsikt innover vannet og mot Goksøyra. Været slo virkelig til lørdag og søndag med strålende sol og over 20 grader. Mandag var det litt overskyet.

Mannfolka tro til som barnevakter slik at alle fikk klatret hver sin dag. Vi klatret de 9 første taulengdene av Balansekoden; en 15 taulengders fullboltet svarute. Nydelig, koselig klatring. Kristin fikk til og med gått den to ganger, både lørdag og søndag... Tidsmangel gjorde at vi ikke fikk gått hele. Mandag klatret vi litt på et lite crag som ligger like til venstre for Håhammeren, litt skjult inne blant trærne langs hovedveien.

eresfjord.jpg(Sommer 2004) Vi klatret Borr Skulemeister, Giro d'Italia, Torvløysa, Fjellulv og Ludo. Fine ruter alle sammen.