ingress(20.-22.01.2017) Fellestur med ÅST til Vakkerstøylen. 

Vi startet fredag ettermiddag fra Brøstet. Herfra er det 16 km på ski via Tunga og over Ulvådalsvatnet. Det var plussgrader og småregn nesten hele veien. Over vannet gikk vi delvis i sørpe. Veldig deilig å kjenne røyklukten fra hytten i mørket og endelig komme frem! Skikkelig luksus å komme til oppvarmet hytte- takk til fortroppen! Bacalao og drøs i stuen før soveposen og sedvanlig makking med DNT-puten.

Lørdag gikk en liten gjeng opp og inn Litlhånådalen til Jervebu som ligger ved Litlehånådalsvatnet. Ca. 6 km fra Vakkerstøylen. Været ga nærmest påskestemning. Trivelig retur med nesten bare nedoverbakke. Siste biten i skogen ga interessant kjøring på hard skare. På kvelden laget flinke kokker nydelig tapas til middag (mens vi andre som ikke er så flinke, fikk svingt oss i oppvasken  etterpå). 

Søndag pakking og retur til Brøstet. En gjeng gikk via Grovakarsbotnen, ca. 22 km. Nydelig vær, vindstille og varm sol gjorde turen til en lek. Lettgått føre opp til høyeste punkt på turen (1347 moh). Herfra og til bilen er det nesten bare nedoverbakke; dvs. ca. 15 km. Ganske hardt føre til skoggrensen, ble en del ploging og nedoverkryssing på undertegnede. 

Helgen ble avsluttet med burger på Bjorli. Alle var enige om at det hadde vært en fin tur!