ingress(26.06.2011) En kort og enkel tur med barn som gir mye for pengene for både store og små.

Vi tok av ved Ytre Standal der det er skiltet til Molladalsskaret bl.a. og kjørte på bomvei (10 kr!) halvannen kilometer på fin grusvei. Fin parkering ved enden. Stien videre er tydelig og veldig fin stort sett hele tiden. Litt steinete og smal mot slutten, men ikke verre enn at 2,5-åringen fint kunne leies og dermed gå selv. Snuppaen gikk nesten hele veien selv; litt bæring på midten bare.

Sætra er ca. 1 km fra bilen, og vi brukte rolige 40 minutter opp dit. På sætra står det to hytter, hvorav den ene eies av Sunnmøre klatreklubb og den andre av gårdbrukerne på Ytre Standal. Nydelig gressvoll rundt hyttene som skapt for å leke på. Utsikten er også upåklagelig; med utsikt mot Hjørundfjorden og fjellene der på ene siden og bl.a. Ytstenestiden, Svinetinden, Storkopptindane og Romedalstinden som omkranser sætra på andre siden.

Været var bra og pølsene smakte og alle var fornøyde. Snuppaen gikk nesten hele veien ned igjen også; hoppsanheisann fra stein til stein. Unødvendig å si at hun sluknet i bilen på vei hjem Smile (det gjorde forøvrig mor også; fergemannen måtte banke tre ganger på vinduet da han skulle ha betaling Wink)