Jønshornet (1419 moh.)

ingressJønshornet er, sammen med Slogen og Kolåstind, en klassiker på Sunnmøre.

 

 (19.08.2015) Etter jobb-tur i skikkelig sommervær sammen med Synnøve. Retur via Rametinden.

 

 

 

(16.08.2012) Endelig skulle både fridag og vær klaffe! Solotur til Jønshornet via Molladalen. To og en halv time opp fra bilen. Sky- og tåkefritt og vindstille på toppen.

Jonshornet(04.08.2009) Vi begynner å få en bra samling topper vi må opp igjen på skal vi få sett utsikten derfra... Værmeldingen var så bra, og den stemte forsåvidt, men bare over 1100 moh.

Vi gikk via Molladalen, brukte en time opp hit fra parkeringen. Vi traff på tåken et stykke nedenfor dalen, og den var med oss nesten opp til skaret der eggen begynner. Vi var på toppen etter totalt to timer og tjue minutter. Her var det sol!! Cool Men vi så ingenting av det som var under oss, så jeg må nok en tredje tur opp hit for å få med meg utsikten. Ned igjen gikk det ganske radig, vi SKULLE rekke 2050- fergen! Flott ettermiddag/kveld på tur; jeg kommer snart igjen!

Jonshorn.jpg(31.08.2003) Vi gikk vanlig vei fra Barstadvika, opp i Molladalen og til topps. Skiftende vær med regn og tåke gjorde at utsikten fra toppen var lik null. På returen haglet det.

contentmap_plugin