Sylvkallen(09.08.2009) Vi kjørte via Store Standal, opp svingene til Standaldalen og parkerte i tåken på plassen vis a vis skiltet mot Nøvedalen. Lien opp til inngangen av Nøvedalen var som vanlig våt og bjørkekrattet tildels tett og vått av dugg. Vel oppe i dalen så vi absolutt ingenting. Tåken lå tett og gjorde navigeringen vanskelig. Vi visste ikke hvor vi var eller hvor vi skulle.
For å gjøre en veldig lang historie kort; det ble nærmere en time først med loking frem og tilbake og i ring, og så opp et kratthelvete uten sidestykke (faktisk kratthelvete nr. 1 hittil!!) før vi endelig kunne svinge oss inn på den fine, brede stien som går oppover Sylvkallens brede rygg. Mye bedre å gå på sti!! Her skinte solen, tåken glapp taket og safarien var glemt Laughing

Vi gjorde unna de siste 600 høydemetrene på en time, og var på toppen etter totalt 3 timer og 6 minutter på tur. For en utsikt det er fra denne toppen! Vidt utsyn i alle himmelretninger - må oppleves! Retur ned den fine stien. Det kan være litt vanskelig å finne starten på stien som går gjennom skogen og ned til veien igjen, så det kan være lurt å merke seg hvor de få vardene står når man er på vei opp. Nydelig fin tur i et fantastisk område!