Kristin Frotvedt - Masdalskloven(11.10.2012) Endelig fikk jeg en tur hit. Nydelig terreng og utsikt, en perle av en tur.

Jeg kjørte til Barstadvika og tok av andre vei til venstre fra Festøya. Videre til Burstadsætra (står i alle fall det på kartet..?). Hold høyre side av elven; altså motsatt side av hva du kjører når du skal til Molladalen. Bomvei 20,- kr. Kjør veien nesten til endes og parker på fin p-plass.

 

Fortsett veien og ta til venstre over først en bro og så en til. Stien opp skogen starter omtrent her og går langs høyre side av en hytte som ligger nærmest elven. Stien går på venstre side av Barstaddalselva. Et stykke etter skoggrensen, begynner du å ane hvor du skal gå opp på selve Masdalskloven, og da er det bare å krysse elven og finne beste vei over lyngen. Jeg passerte et lite vann som ligger øst for 688-vannet (Klovvatnet); nydelig plass. Herfra over Klovvasselva og på skrå oppover mot høyre opp på det flate platået Klovekinn. Herfra mot venstre til toppen. Ca 2 veldig rolige timer fra bilen til topps. Veldig bratt i toppen; pass på kanten!